Wij zijn er klaar voor.

Wij zijn als team van The Gym Deventer, de laatste tijd erg druk bezig geweest om de fitnesszaal helemaal coronaproof te krijgen. En we moeten zeggen het is ons gelukt. De toestellen staan ruim 1,5 meter uit elkaar en staan in vakken, de looppaden zijn afgeplakt, het plexiglas hangt boven de bar, de pompjes voor de handdesinfectie staan klaar, net zoals de desinfectiespuitbusjes voor de leden, er zijn op meerdere plekken papieren handdoekhouders opgehangen, de afstandsstickers zijn opgeplakt, de papieren van de branchevereniging met daarop de voorzorgsmaatregelen coronavirus hangen, de kleedkamers en de douche is afgesloten en het belangrijkste wat er niet is, zijn onze leden. Net zoals onze leden, willen wij dat de deuren z.s.m. open gaan.

Hopen op goede berichten op 26 mei 2020 of op een goede uitkomst van het kort geding wat één van de sportscholen heeft aangespannen. Dit kort geding begint zo en wij gaan het volgen.

Verder heeft Ibo Derin als woordvoerder van The Gym Deventer een radio interview gedaan bij Deventer FM en een interview bij DTV.

Hierbij de link naar het interview bij DTV: https://www.youtube.com/watch?v=WCqC_LO_RFI.

Hierbij de link naar het radio interview bij Deventer FM: https://www.deventerrtv.nl/corona-uitzending-sportschool-the-gym/?fbclid=IwAR0vhsGC2Kfy2yY-Z44D8INrVeCsbBj_kRGTDxWJFbZWuka_dj7rL8vv5CA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *